ŞEKERBANK’TAN BİRLİĞİMİZE ZİYARET.

Şekerbank Afyonkarahisar Şube Müdürü Ozan Çakır, Şekerbank KOBİ yetkilileri Seda Biçer ve Emre Elmas Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak’ı makamında ziyaret ettiler.

SOB Başkanı Konak; Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonumuz ile Şekerbank arasında “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında esnaf ve sanatkârlarımızın nakit ihtiyacını karşılamak üzere imzalanan kredi protokolü ile ilgili olarak gerçekleşen ziyaret dolayısıyla Şekerbank Afyonkarahisar Şube Müdürü Ozan Çakır ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Şekerbank Şube Müdürü Ozan Çakır ziyarette yaptığı açıklamada; Pandemi nedeniyle esnaf ve sanatkarın yaşadığı finansal sıkıntılara karşı “Kapımız Esnafa Açık” platformu çerçevesinde Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu ile Bankamız bir araya gelerek “Kapımız Esnafa Açık” kredi protokolü imzaladı. Şekerbank olarak esnafın her koşulda kapılarının açık kalması ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanması için 2013 yılında hayata geçirdiği “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında hazırladığı birbirinden avantajlı ürün ve hizmetlerini tüm Türkiye’deki TESK üyesi esnafın hizmetinde olacağını belirtti.

ŞEKER MOBİL ŞUBE ÜZERİNDEN ESNAFA KOLAYCA KREDİ BAŞVURU İMKÂNI Şube Müdürü Ozan Çakır “Şekerbank, TESK’e üye esnafın şubeye gitmeden mobil uygulaması Şeker Mobil Şube üzerinden kolayca kredi başvurusu yapabilmesine olanak sağlayacak ve esnaf müşterilerinin 50 bin TL’ye kadar nakit ihtiyacını, 36 aya varan vadeler ve avantajlı faiz oranları ile anında karşılayabileceğini ayrıca TESK üyesi esnaf müşterilerinin, 6 ay ödemesiz taksitlendirme talep edebileceklerini ve 12. taksite kadar düşük tutarlarda ödeme seçeneğinden yararlanabileceklerini ifade etti. Esnaf ve sanatkârların paket kapsamında internet şube ve mobil bankacılık üzerinden yapacakları EFT ve havale işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebileceklerini, 1 yıl boyunca POS inaktiflik ve 10 yapraklı çek karnesi ücretinden de muaf olacaklarını belirten Şekerbank Şube Müdürü Çakır; Nakit desteğinden yararlanacak esnaf ve sanatkârlar dilerlerse pek çok avantaj içeren Şekerbank Üreten Kart ya da Bonus Business Kart sahibi de olabileceğini ifade etti. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ta ziyarette yaptığı açıklamada; Şekerbank’ın daima esnaf ve sanatkârımızın yanında olduğunu imzalanan bu protokol ile nakit ihtiyacının karşılanması için kullanabilecekleri kredinin yanı sıra, esnaf ve sanatkarımıza pek çok bankacılık hizmetlerinden de ücretsiz yararlanabilme imkanı olacağını belirtti. Bilindiği üzere tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınında artan vaka ve ölüm sayılarının önlenmesi için uygulanan kısıtlamalar nedeniyle esnaf ve sanatkârımız çok zor günler geçirmekte. Bu süreçte devletimizce bir takım destekler açıklandı. Ancak, salgının artarak devam etmesi ve alınan tedbirler sonucu faaliyetleri durdurulan esnaf ve sanatkârlarımız vergi, SGK, kredi borcu, kira, elektrik, su ve diğer iş yeri masraflarını maalesef ödeyemez duruma geldi. Zor günlerden geçen esnaf ve sanatkârlarımızın rahat nefes almaları ve yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmek için devletimiz tarafından verilen desteklere ek olarak esnaf ve sanatkârlarımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz Konfederasyonumuz ile Şekerbank arasında gerçekleşen iş birliğinin esnaf ve sanatkârımız için faydalı olacağına inanıyorum. Diye konuştu. Ziyarette Birlik Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş'ta hazır bulundu. Karşılıklı görüş alışverişi ile ziyaret sona erdi.