ŞEKERBANK İLE KAPIMIZ ESNAFA AÇIK KREDİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Şekerbank ile Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğimiz arasında Kapımız Esnafa Açık protokolü imzalandı. Şekerbank Afyonkarahisar ve tüm ilçe şubelerini kapsayacak protokol, Şekerbank Bölge Müdürü Ahmet Çapançatal ile Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız Abdulkadir Konak arasında imzalandı.

Kapımız Esnafa Açık protokolü ile ESOB a bağlı Odalara kayıtlı olan esnaf ve sanatkarın, aylık eşit taksit ödemeli, 3 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçları karşılanacak olup; ayrıca, protokol kapsamında ESOB a bağlı Odalara kayıtlı olan esnaf ve sanatkârlara ilk kez Şekerbank POS cihazı kullanmaları halinde ilk 3 ay POS kira bedeli alınmayacak. Şekerbank şubesi olmayan ilçelerdeki esnaf ve sanatkârlarda en yakın ilçede bulunan ya da Afyonkarahisar merkezde bulunan Şekerbank şubesine başvurmaları halinde bu krediden yararlanabilecek. Kapımız Esnafa Açık platformu ile esnaf ve sanatkarın iş hacminin artması ve böylece kapılarının hep açık kalması, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

Kapımız Esnafa Açık protokolünün imza töreninde konuşan Şekerbank Bölge Müdürü Ahmet Çapançatal, Kapımız Esnafa Açık projesinin Mahallemizi mahalle yapan esnafımız için el ele verelim, kapıları hep açık kalsın mesajı ile başladığını belirtti. Kampanyaları kapsamında tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya yönlendirdiklerini ve bu alandaki çalışmalarının devam ettiğini belirten Çapançatal, Açık platformu ile esnafın işlerini kolaylaştıracak ve onların rekabet gücünü artıracak yeni ürünler sunduklarını kaydetti.

ESOB Başkanımız Abdülkadir Konak ta protokol töreninde yaptığı açıklamada; Birliğimiz tarafından Odalarımıza kayıtlı Esnaf ve Sanatkârlarımıza birçok banka ile kredi temini konusunda görüşmeler yaparak anlaşma sağladıklarını, Şekerbank ile yapılan protokol kapsamında da esnaf ve sanatkârlarımıza düşük faizli ve uygun koşullarda kredi kullanma imkânı getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, esnaf ve sanatkârımız için kredi çeşitliliğini arttırmayı ve nakit akışının hızlanmasını sağlamak amacındayız diye konuştu. Törende Afyonkarahisar Şekerbank Şube Müdürü Ozan Çakır, Şekerbank KOBİ yetkilileri Seda Biçer ve Mehmet Kemal Yılanlı da hazır bulundu.