İYİ PARTİDEN BİRLİĞİMİZE ZİYARET

İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyet Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Konak ziyaretlerinden dolayı İyi Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan Konak ve Mısırlıoğlu gerçekleşen görüşmede esnaf ve sanatkârın pandemi döneminde karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulundular. Ziyarete İyi Parti Divan Kurulu üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclisi Üyeleri ile ESOB Başkan Vekili Atila Kocabaş'da eşlik ettiler.

Ziyarette ESOB Başkanı Konak ESOB çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verirken; Pandemi döneminde tüm esnaf ve sanatkârlarımız zor günler geçirmekte, en çok etkilenenlerin başında ise kahveci, servisçi, kantinci ve kırtasiyeci esnafımızın geldiğini belirtti. İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise, pandemiden dolayı esnaf ve sanatkârın durumunun çok kötü olduğunu ve bu konuyu Genel Başkanımız Sayın Akşener'in sürekli Meclis kürsüsünden dile getirdiğini söyledi. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.