VALİ GÖKMEN ÇİÇEK BİRLİĞİMİZİ ZİYARET ETTİ.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak a iade-i ziyarette bulundu. Vali Gökmen Çiçek, Birliğimizin faaliyetleri ile gerçekleştirdiği projeler ve ilimizdeki esnaf ve sanatkârların durumu hakkında brifing aldı. Ziyarette ESOB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atila Kocabaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tan ile Mehmet Üçağıl hazır bulundu.

Ziyaret dolayısıyla Vali Gökmen Çiçek' e teşekkür eden ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak Birliğimizi ziyaretiniz bizleri ziyadesi ile memnun etti. Bu vesile ile bir kez daha ilimize hoş geldiniz diyor yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Afyonkarahisar ilimize çok güzel hizmetler edeceğinize yürekten inanıyorum. Dedi. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek' te ESOB binasını çok beğendiğini böyle güzel ve büyük bir hizmet binasının Afyonkarahisar esnaf ve sanatkarına çok yakıştığını ifade ederek bu binayı Afyonkarahisar esnaf ve sanatkarına kazandıran ESOB yönetimini tebrik etti.

ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak Vali Gökmen Çiçek'e esnaf ve sanatkarlarımızın Pandemi sürecinde karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgiler verdi ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Gökmen Çiçek, ziyaretin ardından Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar hizmet binasını ve birimlerini gezdi. Ziyaretin sonunda Başkan Konak Vali Çiçek e günün anısına Türk Bayrağı takdim etti.