QNB FİNANSBANK'TAN BİRLİĞİMİZE ZİYARET.

ONB Finansbank Afyon Şube Müdürü Burak Türker Akın, Şube yetkilileri Kasım Can Karabay ile Şükran Manka Kumru Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak'ı makamında ziyaret ettiler. Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Banka Müdürü Burak Türker Akın, Şube yetkilileri Kasım Can Karabay ile Şükran Manka Kumru'ya teşekkür etti.

Başkan Konak ziyarette yaptığı konuşmada; Birliğimiz tarafından geçtiğimiz dönemlerde Odalarımıza kayıtlı Esnaf ve Sanatkârlarımıza çeşitli bankalarla kredi temini konusunda yapılan görüşmeler sonucu protokol yaptıklarını bu porotokol çerçevsinde esnaf ve sanatkârlarımıza güncel banka faiz oranlarının da altında, uygun ödeme koşullarında kredi kullanım imkânı sağladıklarını ifade etti.

QNB Finansbank Şube Müdürü Burak Türker Akın da esnaf ve sanatkarın her zaman yanında olduklarını, ilerleyen günlerde onlar için özel olarak hazırlayacakları kredi paketi ile ilgili olarak ESOB ile bir protokol yapmak için çalışma yapacaklarını ifade etti. Ambarayolun da bulunan şubelerine bizzat gelerek Kobi uzmanlarımızdan kredi koşulları ve esnek ödeme seçenekleri hakkında esnaf ve sanatkarımızın detaylı bilgi alabileceklerini belirten Müdür Akın tüm Afyonkarahisarlı esnaf ve sanatkarı Bankalarına beklediklerini ifade etti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.