2019 YILI AHİLİK HAFTASI BAŞLIYOR.

2019 yılı Ahilik Haftası, İl kutlama Komitesi tarafından düzenlenen program kapsamında 16 Eylül Pazartesi günü Kocatepe Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlayacak. İl Kutlama Komitesinin Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i makamlarında ziyaretleri devam edecek.

Program 17 Eylül 2019 Salı günü Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz Konferans salonunda saat 12:00'de düzenlenen tören ile devam edecek. ESOB Konferans salonunda gereçekleşecek törende Afyonkarahisar ili Yılın Ahisi seçilen Ali İhsan Altıntaş' a Ahilik Kaftanı giydirilerek AHİ Plaketi takdim edilecek. YIlın Esnaflıktan Sanayiciliğe Yükselen İş İnsanı seçilen İsmail Ünal Turunç'a plaketinin takdiminin ardından; Yılın Kalfası Hamdi Mahmut Doğru ile Yılın Çırağı seçilen Osman Yaşadı'ya plaketlerinin takdimi ile devam edecek olan program Birliğimize bağlı Odalarımız tarafından seçilen Ahilerine plaketlerinin takdimi ile sona erecek.

18 Eylül Çarşamba gününde Kapalı pazaryeri İl Kutlama Komitesi tarafından ziyaret edilerek pazaryerinin dualarla açılışına iştirak edilip pazar esnafı ziyaret edeilerek Ahilik Haftası Kutlama programı sona erecek. Tüm Esnaf ve Sanatkarlarımızın Ahilik Haftasını Kutlarız.