GENEL MÜDÜRÜMÜZ BİRLİĞİMİZİ ZİYARET ETTİ.

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürümüz Necmettin Erkan Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ESOB Başkanı Konak Genel Müdür Necmettin Erkan'a teşekkür etti. Genel Müdür Erkan'da Birlik Başkanımızın misafirperverliği için kendisine teşekkür etti. Ziyarette Birliğimize bağlı Oda Başkanlarımız ile İlimizdeki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Başkanları da hazır bulundular.

Oda ve Kooperatif Başkanlarımız Genel Müdür Necmettin Erkan'a esnaf ve sanatkarlarımız ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini ilettiler. Genel Müdürümüz Necmettin Erkan Oda ve Kooperatif Başkanlarımızı tek tek dinleyerek talep ve önerilerini not aldı. Genel Müdürlük olarak Esnaf ve Sanatkarlarımızın daha iyi şartlarda ekmeklerini kazanmaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve zaman zaman Teşkilat Başkanlarımızla bir araya gelerek ve onları dinleyerek esnaf ve sanatkarlarımızın yaşadıkları sorunları yerinde görerek çözüm bulma noktasında ortak hareket ettiklerini ifade etti. Ziyaretin anısına Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak Genel Müdür Necmettin Erkan'a Afyon mermerinden yapılmış satranç takımı hediye etti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.