BAŞKANIMIZ VE ODA BAŞKANLARIMIZDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak öncülüğünde Merkez Oda Başkanlarımızdan Birlik Başkan Vekili, Kahveciler ve Çay Ocakları Odası Başkanımız Atila Kocabaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Ahmet Tan, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanımız Mehmet Karagöz ile Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası Başkanımız Hüseyin Karnıbüyük, Afyon Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'i makamında ziyaret ettiler.

Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak ve Oda Başkanlarımız Belediye Başkanımıza esnaf ve sanatkarlarımızın sorunları ile ilgili istek ve taleplerini ilettiler.

Başkan Zeybekte, Esnaf Teşkilatı Başkanlarımızın görüş öneri ve talepleri bizim için her zaman değerlidir. “Kentimizi ortak akılla, istişareyle yönetiyoruz. Projelerimize destek olan, çalışmalarımıza ışık tutan ve ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Abdülkadir Konak ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.