2019 YILI İSTİŞARE, DEĞERLENDİRME VE DAYANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI.

Birliğimiz Teşkilat Yöneticileri İstişare, Değerlendirme ve Dayanışma Toplantısı Aydın ili Didim İlçesinde bulunan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonunun eğitim ve dinlenme tesislerinde gerçekleşti. Toplantıya Birliğimize bağlı Odalarımızın Başkan ve teşkilat yöneticileri katıldı.

Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Birliğimiz Genel Sekreteri Oğuzhan Caymaz tarafından Birliğimizin yaptığı faaliyetler ve çalışmalarla ilgili sunumla devam etti.

Daha sonra Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak yaptığı konuşmada; Birlik olarak bu toplantıları düzenlemelerindeki amaçlarının başta temsil ettiğimiz esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarının istişare edilmesi ve çözüm önerilerinin görüşülmesinin amaçlandığını, bu vesile ile tüm teşkilat yöneticilerimizin arasındaki birlik ve beraberliğin daha da güçlenerek artması, dayanışma içerisinde olmaları için yapıldığını belirterek, 2019 yılı Teşkilat Yöneticileri İstişare, Değerlendirme ve Dayanışma Toplantısına katılan tüm Oda Başkanlarımıza ve teşkilat yöneticilerimize teşekkür etti.