ESOB'TAN KÖSE'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Doç. Dr. Mesut Köse'ye Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ESOB Başkanı Konak ziyarette yaptığı konuşmada Sayın Hocamız Doç. Dr. Mesut Köse yi Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğine atanmasından dolayı tebrik ediyor yeni görevinde kendisine ve tüm ekibine başarılar diliyorum.

Bilindiği üzere Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanemiz sadece Afyon ilimize değil çevre illere de hizmet vermekte. Bu yönüyle de bölgede sayılı Üniversite Hastanelerinden birisidir. Hastanemizin hizmet kalitesi bundan önce olduğu gibi bundan sonraki dönemde de Sayın Hocamızın çalışmaları ile daha da artarak devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Bu vesile ile kendisine ve ekibine tekrar başarılar diliyor hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Dedi. AFSÜ Başhekimi Doç. Dr. Mesut Köse de İlimizde ki en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan esnaf ve sanatkârların temsilcisi olarak Afyon ESOB Başkanı Abdülkadir Konak ve ekibine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın ifade ettiği güzel dilekler için teşekkür ediyorum. Ben ve ekibim Hastanemizin hizmetlerini daha da ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ifadelerini kullandı.

Ziyarette Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan, İscehisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Sav, Genel Sekreter Oğuzhan Caymaz, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Hastanesi yeni Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Serkan Gökaslan’ da hazır bulundular. Ziyaret karşılıklı görüş alış verişi ile sona erdi.