İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. MAHMUT KOÇAK ESOB U ZİYARET ETTİ.

ESNAFIMIZ İÇİN SAĞLIK MERKEZİ KURACAĞIZ İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret etti. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile yönetim kurulu üyesi Ahmet Tan ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Koçak, Esnafımızın yoğun olarak bulunduğu bölgemize sağlık merkezi açacağız dedi. Her şeyin başı sağlık diyen İYİ Parti Başkan Adayı Mahmut Koçak, 2. Küçük Sanayimize sağlık merkezi kuracağız. Ambulansı da olacak, ilkyardımı da yapabilecek bir kurum olacak. 2. Küçük Sanayi sitesinden hastaneye gidinceye kadar zaman kaybolmayacak. Belediye olarak buraya özel bir adet itfaiye aracı da olacaktır dedi. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Koçak, sadece 2. Küçük sanayi sitesine değil, Ataköy ve Fatih bölgelerine de sağlık merkezi kuracaklarını söyledi.

HER KONUDA VATANDAŞIMIZA GÜVEN VERDİK, DERSİMİZİ İYİ ÇALIŞTIK İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Koçak, toplumun bütün kesimleriyle güzel bir diyalog içinde olduklarını belirterek Biz herkese her vatandaşımıza güven verdik. Bu güvenle şehrimize yakışan hizmetleri vereceğiz. Dersimizi çok iyi çalıştık. Çok başarılı bir imtihan vereceğiz. Bizim yönetimimizle Afyonumuz huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı şehir haline gelecektir diye konuştu. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak da, yaptığı açıklamada, Bizler bütün belediye başkan adaylarımızdan aynı talepte bulunuyoruz. Kim başkan olursa bizimle istişare etsin, diyalog içinde olalım. Bizim talebimiz bunlardır dedi.

ESOB Başkanı Konak, Başkan Vekili Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Tan, İYİ Parti Başkan Adayı Mahmut Koçak, belediye meclisi ve il genel meclisi adaylarının da bulunduğu kalabalık grup toplu fotoğraf çektirdiler.