AFYONKARAHİSAR KAHVECİLER ODAMIZDAN BİRLİĞİMİZE ZİYARET.

Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası Başkanımız aynı zamanda Birlik Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş ve Oda Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Gökçe, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Büyükışıklar, Orhan Dirgen, Hüseyin Savaş, Osman Kundak ile Oda Genel Sekreteri Kerim Gültekin Birlik Başkanımız Abdülkadir Konağı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Konak Birlik Başkan Vekilim aynı zaman da Kahveciler ve Çay Ocakları Odamızın Başkanı Atila Kocabaş'a ve Yönetim Kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Atila Başkanımla ve diğer Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulundaki arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde yaptığımız Olağan Genel Kurulumuz sonucu Delegelerimizin teveccühü ile yeniden göreve seçildik. Bundan önce olduğu gibi yeni dönemde de esnaf ve sanatkarlarımıza aynı şevk ve heyacanla hizmet etmeye devam edeceğiz. Dedi.

Birlik Başkan Vekilimiz Kahveciler ve Çay Ocakları Odası Başkanımız Atila Kocabaş da ziyarette yaptığı açıklamada; Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak ile beraber çıktığımız bu yolda birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdiğimiz ESOB Genel Kurulu sonucu yeniden bu kutsal göreve seçildik, Allah utandırmasın hayırlı hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin inşallah; bu vesile ile Birlik Başkanımız Abdülkadir Konağı tebrik ediyor, omuz omuza vererek esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Dedi. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.